Plopsa Indoor Coevorden

De leukste stop met een dak er op! Nu met maar liefst 35% korting!

Beleef buitengewoon veel binnenpret met je favoriete Studio 100-figuren in het mooiste indoorpretpark van Nederland. De allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar komen ogen en oren te kort tijdens hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties.

Ken jij alle K3-hits en danspasjes uit je hoofd? Swing samen met Hanne, Marthe & Julia op de dansvloer van de K3-Disco! Durf jij mee te varen op de Woeste Zee? Het vlot drijft als een heuse speelbal op de metershoge golven. Blijf je liever veilig aan wal? Verken de meest ruige rotsen en donkere grotten met Wickie de Viking op de Wickiebaan. Zwier en draai heen en weer op de mysterieuze twister Anubis. Vuur samen met Piet Piraat op de Scheve Schuit als een echte zeebonk een kanonskogel af. Heb jij geen hoogtevrees? De Vuurtoren neemt je mee hoog in de lucht waar je geniet van een prachtig uitzicht over het park. Houd je goed vast want voor je het weet vlieg je met een duizelingwekkende snelheid naar beneden! Blijf je liever zweven in de lucht? Dan mag je een ritje op de Vliegende Fietsen met Mega Mindy zeker niet missen. Hoe harder je trapt, hoe hoger je vliegt! Liever klimmen, glijden, kruipen of draaien in de leukste speeltuin van de Lage Landen? Er staan vele leuke kleurrijke speeltuigen jou op te wachten in de Bumbaspeeltuin!

Trek bij mooi weer naar het buitengedeelte! In het K3-verkeerspark leren Hanne, Marthe en Julia je de verkeersregels op een leuke manier aan. Of wat dacht je om als een echte brandweerman of -vrouw een hevige brand te blussen? Grote dierenvrienden kunnen verschillende schattige dieren van dichtbij bewonderen in Heidi’s Dierenweide! Ben jij avontuurlijk en heb je geen last van hoogtevrees? Beklim de gigantische Klimberg en wie weet bereik je wel de top! De Dansende Fonteinen droom je weg tijdens een bruisend waterschouwspel. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten! Voor meer informatie over Plopsa Indoor Coevorden klik hier.

  1. Klik op 'Bestel', selecteer het aantal ticket(s) en rond je betaling af.
  2. Reserveren voor dit uitje is niet nodig.
  3. Op vertoon van dit e-ticket verkrijg je direct toegang tot het park op de dag van bezoek.

Geldig t/m 31-03-2023.

  • Tickets zijn geldig tot en met 31-03-2023.
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.
  • Tickets zijn niet in te wisselen tegen contanten.
  • Voor tickets voor kinderen (≥ 85cm <1m) moet de lengte gemeten worden aan de ingang van het park. Controle op de grootte gebeurt met schoenen aan en dit op correcte, maar strikte wijze. Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang.
  • De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar via de website van Plopsa Indoor Coevorden.  
  • Dit ticket verschaft toegang tot alle attracties (m.u.v. betaalgames), evenementen en shows voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan.