Madurodam

Beleef het met je eigen handen en ogen. Nu met maar liefst 32% korting!

Nieuwe attractie The Flying Dutchman
Stap in Madurodam aan boord van één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit. Dat moet je meemaken.

Madurodam is één en al beleving
Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf.

Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D-poppetje van jezelf. Stap in de speciale 3D-engine in attractie Zo Groot is Oranje en poseren maar. Klaar met fotograferen? Laat je als “warming up” inspireren door de Oranje helden en heldinnen van toen en nu. Trap zelf een balletje op onze pannavelden en oefen je eigen voetbalskills. Wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland, Hup Holland!

Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd? Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en ontdek het zelf. Onderweg moet je de wereldstad wel verdedigen tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af!

In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? Stroop je mouwen op, want er is werk aan de winkel. In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje.

Klik hier voor meer informatie over Madurodam.

Let op: vooraf reserveren is verplicht.

 1. Klik op 'Bestel', selecteer het aantal tickets en rond je betaling af.
 2. Ga naar de website van Madurodam en klik bij optie 3 op ‘Reserveren’.
 3. Selecteer het gewenste tijdslot en klik op ‘Volgende stap’.
 4. Selecteer je bezoekdatum en aankomsttijd, klik op ‘Volgende stap’.
 5. Voer je persoonsgegevens in en klik op ‘Volgende stap’.
 6. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op ‘Afronden’.
 7. Je ontvangt je reserveringen per e-mail. Dit is niet je entreeticket(s)!
 8. Neem tijdens je bezoek je tijdslot-reserveringen mee i.c.m. het originele geldige entreebewijs.

Geldig t/m 31-03-2023.

 • Dit e-ticket is geldig t/m 31-03-2023.
 • Het e-ticket is niet in te wisselen voor geld.
 • Het e-ticket mag niet worden verkocht aan derden.
 • Het e-ticket is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen.
 • Het e-ticket niet vouwen of beschadigen. Toegang kan hierdoor geweigerd worden.
 • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
 • Iedere vorm van reproductie is zinloos.