DAMN GOOD COFFEE 40% kortingscode

Bestel nu en ontvang 40% korting bij de populairste koffie of cups van dit moment bij DAMN GOOD COFFEE!

HEREN VAN DE KOFFIE
Wij zijn er om jou te laten genieten van alléén de allerbeste koffie! En we zijn er best wel trots op, al onze koffie wordt gebrand in onze eigen branderij in Zwolle! Daarnaast zijn we gecertificeerd dealer van Jura, het neusje van de zalm onder de koffiemachines.

DAMN GOOD COFFEE
DAMN GOOD COFFEE dé populairste koffie van dit moment! Je hoeft niet verder te zoeken, dit is top koffie voor een goede prijs. Het is slowroast koffie, waarbij alleen de bonen zijn gebruikt. Het langzaam branden van koffiebonen zorgt ervoor dat de aroma’s en smaken langzaam vrijkomen. De smaak van de koffie is daardoor veel verfijnder. De koffiebonen van DAMN GOOD COFFEE worden nog ambachtelijk en langzaam gebrand! Het zijn de ideale bonen voor de beste espresso, cappuccino, lungo of als basis voor koffie met melk en perfect voor in jouw volautomaat. Ook zeer geschikt om zelf vers te malen voor overheerlijke filterkoffie.

Wist je dat de koffiebonen dagelijks vers gebrand worden? Ze worden rechtstreeks vanuit de eigen branderij bij jou thuisbezorgd! Daarnaast hebben ze fantastische cups. Zoiets heb je nog niet eerder geproefd uit jouw Nespresso machine! De koffie heeft een medium intensiteit met een héérlijk zachte & verfijnde smaak. Dit zijn de ideale cups om de beste espresso of lungo uit jouw Nespresso apparaat te halen! Bekijk hier het assortiment.

  1. Klik op 'Bestel' en rond je bestelling af.
  2. Na de bestelling van jouw voucher ontvang je de bevestiging per e-mail en ontvang je een aparte e-mail met jouw unieke kortingscode.
  3. Ga hierna naar de website van DAMN GOOD COFFEE om verse koffiebonen of cups te bestellen.
  4. Gebruik je unieke kortingscode tijdens het bestelproces op DAMN GOOD COFFEE. Deze wissel je in bij 'couponcode' in het winkelmandje.
  5. De verzending is al gratis vanaf 2 kilo of vanaf 120 cups en je ontvang de bestelling binnen 1-3 werkdagen.

Let op: de kortingscode is alleen tijdens de bestelling in te wisselen, het is niet mogelijk om een kortingscode achteraf in te wisselen op een reeds geplaatste bestelling. De kortingscode heeft een geldigheidsduur van 1 maand.

 

  • De kortingscode is geldig bij aankoop vanaf 1 kilo of 120 cups DAMN GOOD COFFEE.
  • De kortingscode is alleen van toepassing op DAMN GOOD COFFEE.
  • De kortingscode heeft een geldigheidsduur van 1 maand.
  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere codes, aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contanten.