Cheflix

Leer de recepten en technieken van de beste chefs met dit populaire videokookboek, nu 40 dagen gratis!

Nu speciaal voor jou als klant van Lebara: Cheflix 40 dagen gratis!

Ontdek Cheflix: het populairste videokookboek ter wereld. Met Cheflix leer je thuis koken van de beste internationale chefs zoals Björn Frantzén, Gaggan Anand, Ron Blaauw en vele anderen. Tijdens meer dan 300 videokooklessen leren deze topkoks jou stap voor stap hun recepten en handige kooktechnieken. Deze masterclasses zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot professional, en bestrijken voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en nog veel meer.

Verras deze feestdagen familie en vrienden met geweldige gerechten. Al meer dan 50.000+ enthousiaste thuiskoks gingen jou voor!

 

  1. Download de kortingscode.
  2. Ga naar http://cheflix.com/inwisselen en selecteer in stap 2 van het registratieproces het gewenste abonnement.
  3. Verzilver in stap 3 jouw vouchercode (na selectie van een betaalmethode) door 'Ik heb een vouchercode' te selecteren en te klikken op 'Verzilveren'.
  4. Geniet van alle masterclasses van onze topchefs!

 

  • De vouchercode is alleen geldig voor nieuwe leden van Cheflix en kan maximaal 1x per account worden gebruikt.
  • De uiterste datum om je vouchercode te activeren is 31 januari 2023. Na de uiterste datum is de vouchercode niet meer geldig.
  • De vouchercode is in te zetten voor alle beschikbare Cheflix abonnementen.
  • Cheflix brengt eenmalig € 0,02 in rekening om jouw gegevens te valideren. Na afloop van de actieperiode wordt het abonnement automatisch verlengd naar een jaarabonnement tegen het geldende tarief. Indien je dit niet wenst kun je in de actieperiode jouw abonnement stopzetten in jouw account.
  • In geval van annulering ontvang je geen geld terug of een vervangende voucher.
  • Op de registratie bij Cheflix zijn de Algemene Voorwaarden van Cheflix van toepassing.